среда, 15. новембар 2017.

Fall Tag

Nominovana sam od moje drage koleginice blogerke sa bloga Classic and Romantic pa da odgovorim na  izazov u punom sjaju. :) 

Jesen je za mene kao i svako godišnje doba, predivna. Kada gledate očima ljubavi, sve vam je lepo, zar ne? Jesen je sinonim za mnoge divne stvari pa ću sa vama podeliti neke od mojih omiljenih.

1. Omiljeno piće za jesen

Teško se odlučiti za jedno ali neka bude topla čokolada. Mmmm...taj neodoljivi miris slatkoće i kakaoa koji se širi prostorijom je neverovatan. Obožavam da se ušuskam ispred televizora i pijuckam toplu čokoladu dok gledam neki opuštajući film.

2. Omiljeni jesenji mirisi

Obožavam mirisne štapiće i sveće. Plamen sveće pogotovo jer doprinosi toplini prostora u kom boravim. Naprosto obožavam cimet i lavandu. Uz sve to oduševljava me opijajući miris pečenog kestenja.

3. Omiljena serija

Ovih dana uživam u seriji "Zaljubljeni neženja". S obzirom na moju romantičnu prirodu utapam se u nežnim dodirima, iskrama u pogledu i ljubavi koja se širi i van ekrana, čak do mog srca. Ah!

4. Omiljeni odevni predmet

Topli, fini i meki džemperi. Idealni da utple moje zimogrožljivo telo. :)

5. Omiljena knjiga

Obožavam knjige i upijam ih u svako godišnje doba ali za ovaj put bih izdvojila "Zadivljujuća moć promišljene namere" od Ester i Džeri Hiks

6. Omiljena hrana

U ovim hladnim danima mnogo volim da jedem topla jela. Može i na kašiku, može i neka mirisna testenina, štrudla sa kakaom. Bilo šta što miriše i odiše toplinom.

7. Omiljeni detalj

Toplo ćebence u koje mogu da se umotam i gladam omiljenu seriju dok mi samo nosić viri. Ima li šta udobnije?

8. Omiljeni zvuk

Obožavam zvuk šuštanja opalog lišća kao i lišća na vetru. Veoma je opuštajuće. Relaksira um.Jedva čekam da pročitam koje su vaše omiljene jesenje stvari. :)
Na mojoj fb stranici Moja kreacija života možete videti koga sam nominovala za ovaj interesantan izazov.